Hollywood Café logo

Lekker eten en leuke activiteiten die samen komen voor een gezellige middag of avond!

Gastvrouw/heer

Wil je onderdeel zijn van onze te leuke familie? Lucky you. Binnenkort openen wij in december pal naast het Hollywood Café De Kuip het grootste Leisure/Horeca bedrijf van Rotterdam, namelijk het Hollywood Event Center!
Binnen dit enorme pand van maar liefst 4000 m2 zullen wij veel verschillende Leisure activiteiten aanbieden zoals racen in één van onze 24 geavanceerde race simulatoren, Lucky Putt minigolf, X-Cube escape rooms, interactief darten, curling, shuffleboard, horeca en nog véééél meer!
Voor dit megaproject hebben we natuurlijk een gezellig en hecht team nodig dat bestaat uit gemotiveerde collega's.
Ben jij onze nieuwe topper in het team? Hollywood event center is op zoek naar Gastvrouw/heer

Jouw werkdag
Van ‘s ochtends tot ’s avonds verwelkomen en begeleiden wij onze gasten in ons splinternieuwe Leisure/horeca bedrijf. Voor een vergadering, een kop koffie met wat lekkers of gewoon een fijne lunch, in onze conference rooms gebeurt het! En ja natuurlijk, wij regelen ook die gezellige borrel met een bites, een klant event, een goed feest en begeleiden de gasten van en naar verschillende activiteiten binnen het bedrijf.

Jouw profiel
Heel eerlijk? We zijn gewoon op zoek naar een enthousiaste collega met heel veel passie voor de Leisure/horeca die over de volgende eigenschapen beschikt:

  • Je bent gastvrij en dienstverlenend
  • Je weet jouw creativiteit goed toe te passen en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn, dat weet je
  • Het liefst heb je al wat vergelijkbare ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca
  • Je schakelt makkelijk en staat open voor nieuwe manieren van werken
  • Sfeer, groepsbelang en elkaar helpen vind je belangrijk in een team

Soort dienstverband:

Fulltime/parttime