Kom jij het energieke team versterken in ons gave Hollywood style restaurant en lounge?

ZELFSTANDIG WERKENDE KOK: Voor 28 – 36 uur per week zijn wij op zoek naar een enthousiaste, eerlijke, zelfstandig werkend kok die flexibel inzetbaar is en ons team versterkt. Die tevens weet wat aanpakken is en naast de taken in de keuken ook de bestellingen kan doen en het aanspreek punt kan en... wil zijn.

Koksopleiding, werkervaring & sociale hygiëne zijn gewenst. Wij houden van een goede werk- privébalans en een juiste beloning voor het werk dat geleverd wordt.

LEERLING KOK: Voor minimaal 16 uur p/w zijn wij op zoek naar een enthousiaste/ leergierige kok in opleiding. Ben jij creatief en aanstormend talent? Reageer dan snel!

BEDRIJFSINFORMATIE:
Hollywood Café - Glowgolf De Kuip is een gezellige sfeervolle horeca gelegenheid, met daarnaast ook nog een Glowgolf minigolf.
De kaart is Amerikaans georiënteerd en bied de gasten een lekkere lunch met o.a. Bagels, Club Sandwiches of een heerlijke Philly Cheese Steak. In de avond bieden we een compacte smaakvolle dinerkaart aan, met uiteraard een dikke sappige Amerikaanse burger, maar wil je liever iets anders dan is er voor elk wat wils. We zijn 7 dagen in de week open. Met evenementen in en rond om de Kuip is het echt aanpoten maar supergezellig. Op vrijdag avond is er Live muziek en is het ook volle bak !

Heb jij interesse in 1 van deze leuke banen?... stuur dan snel je motivatie en cv aan paulweststrate@planet.nl

Of misschien weet jij wel iemand die mogelijk interesse heeft in deze baan, deel dan dit bericht aub, alvast hartelijk dank!