Nieuws

Vul uw eigen inhoud in.

ENTHOUSIASTE ZELFSTANDIG WERKENDE KOK GEZOCHT EN LEERLING KOK 3E/4E JAARS KOKSOPLEIDING!

Kom jij het energieke team versterken in ons gave Hollywood style restaurant en lounge?

ZELFSTANDIG WERKENDE KOK: Voor 28 – 36 uur per week zijn wij op zoek naar een enthousiaste, eerlijke, zelfstandig werkend kok die flexibel inzetbaar is en ons team versterkt. Die tevens weet wat aanpakken is en naast de taken in de keuken ook de bestellingen kan doen en het aanspreek punt kan en... wil zijn.

Koksopleiding, werkervaring & sociale hygiëne zijn gewenst. Wij houden van een goede werk- privébalans en een juiste beloning voor het werk dat geleverd wordt.

LEERLING KOK: Voor minimaal 16 uur p/w zijn wij op zoek naar een enthousiaste/ leergierige kok in opleiding. Ben jij creatief en aanstormend talent? Reageer dan snel!

BEDRIJFSINFORMATIE:
Hollywood Café - Glowgolf De Kuip is een gezellige sfeervolle horeca gelegenheid, met daarnaast ook nog een Glowgolf minigolf.
De kaart is Amerikaans georiënteerd en bied de gasten een lekkere lunch met o.a. Bagels, Club Sandwiches of een heerlijke Philly Cheese Steak. In de avond bieden we een compacte smaakvolle dinerkaart aan, met uiteraard een dikke sappige Amerikaanse burger, maar wil je liever iets anders dan is er voor elk wat wils. We zijn 7 dagen in de week open. Met evenementen in en rond om de Kuip is het echt aanpoten maar supergezellig. Op vrijdag avond is er Live muziek en is het ook volle bak !

Heb jij interesse in 1 van deze leuke banen?... stuur dan snel je motivatie en cv aan paulweststrate@planet.nl

Of misschien weet jij wel iemand die mogelijk interesse heeft in deze baan, deel dan dit bericht aub, alvast hartelijk dank!

Lees meer


Zondag 22 oktober Feyenoord - Ajax

Zondag speelt Feyenoord tegen Ajax in De Kuip. Bij ons in het Hollywood café live te zien op 4 schermen.
Gezellig voetbal kijken onder het genot van een koud biertje en een lekker bittergarnituurtje. Zijn jullie er bij?

Deze zondag is onze glow in the dark minigolf gesloten tot 18.00 uur ivm de voetbal. 

Lees meer


Save the date! 13, 14 en 15 oktober. FEEST!

*WIN*WIN*WIN*
ONZE HOOFDPRIJS IS BEKEND! MIS DIT NIET, ZET HET WEEKEND VAN 13, 14, 15 OKTOBER IN JE AGENDA!

Het aftellen is begonnen, vrijdagavond 13 oktober start het feestweekend van ons 1-jarig bestaan. Op deze avond kunnen onze gasten genieten van live music van band "De Juf", een spectaculaire tafelgoochelaar en ook nog eens prachtige prijzen winnen.

De hoofdprijs van deze avond is een unieke rondvlucht voor drie personen over de highlights van Rotterdam.

Hoe doe ik mee? Deze avond delen wij, vanaf 20.00 uur, bij elk drankje een lootje uit. Met elk lootje maakt u kans op mooie prijzen.

De trekkingen vinden gedurende de hele avond plaats en rond de klok van 23.30 uur trekken wij de hoofdprijs "Een unieke rondvlucht over de highlights van Rotterdam".

Lees meer


Wij hebben terras!

intro image

Een heerlijk terras waar u zowel in de zon of in de schaduw kunt zitten en heerlijk kunt loungen. We hebben heerlijke plekjes gecreëerd, waar u gezellig een hele middag of avond kunt vertoeven. Schuif gezellig aan op ons terras voor een heerlijke #lunch, #dinner of gewoon een heerlijk kopje koffie met vers #Dudok gebak. Of strijk neer in 1 van onze loungebanken en geniet van onze lekkerste verfrissende cocktails of een heerlijk koud biertje van de tap. Zien we jullie binnenkort?

Image-1

Lees meer


Nieuwe menukaart

Vanaf heden hebben wij een nieuwe menukaart, binnenkort online!

Onze lunch hebben we uitgebreid met oa heerlijke bagels en broodjes.

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.