Bedrijfsuitje

Diner arrangement (exclusief Glowgolf) v.a. 25,00 euro p.p.

Maak van een bezoek aan Glowgolf en het Hollywood Cafe een complete avond uit en combineer een ronde golf met heerlijk uit eten met ons Choose Your Menu of andere heerlijke mogelijkheden uit de menukaart.

Maak een keuze uit heerlijke gerechten en upgrade eventueel met een voor- en/of nagerecht.

Wil je met een groep eens iets anders? Ontdek dan onze proeverij! Binnen dit arrangement maak je kennis met een aantal van onze voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. De prijs per persoon van de complete proeverij bedraagt 25,00 euro.

LET OP! De proeverij is uitsluitend te boeken met gezelschappen vanaf 12 personen.

Elke vrijdag is er in het Hollywood Cafe live muziek dus er is genoeg te beleven voor jong en oud,

Een bedrijfsuitje is snel geregeld in het Hollywood Café. Van een gezellige borrel met iets te eten erbij tot een hele middag en avond vol activiteiten. Bedrijfsfeestje op maat?

Ben je op zoek naar een bedrijfsfeestje geheel op maat? Wij helpen je graag om een passend arrangement samen te stellen. Een combinatie tussen onze activiteiten, gezellig borrelen en een heerlijke hap bezorgen je samen met je collega’s een heerlijke middag of avond uit. In het Hollywood Café is veel mogelijk, informeer naar alle opties en wij helpen je graag bij het maken van een passend programma binnen het gestelde budget.

De leukste en gezelligste uitjes beleef je bij ons!

Borrelarrangement

Elke activiteit is uit te breiden met gezellig borrelen in ons Hollywood Cafe a € 8,50 p.p.
2 drankjes (frisdranken/ Jupiler bier/ huiswijn) naar keuze en bittergarnituur.

Iets meer trek? Dan hebben wij ook nog een uitgebreide menukaart met vele lekkere gerechten waaronder de famous Philly Cheesesteak, de beste Hotdogs in town, Beefburgers, Ossenhaas of Kip spies, zalmfilet en diverse soorten fingerfood. Voor elk wat wils.

Zijn jullie met een groep van minimaal 20 personen en zoeken jullie er nog iets extra's bij? dan bestaat er ook nog de mogelijkheid om je eigen DJ inclusief Popquiz bij te boeken voor de duur van 3 uur. Tijdens de 3 uur kunnen jullie je eigen favoriete nummers aanvragen en zal er een ca. 1 uur durende muziekquiz plaatsvinden die voor de nodige hilariteit zal zorgen. De kosten van het boeken van DJ incl. Popquiz bedragen 195 euro (voor de eerste 20 personen, voor elke persoon meer geldt een meerprijs van 4,00 euro). Het boeken van een eigen DJ incl. popquiz dient wel minstens 7 dagen vooraf gedaan te worden. 

* PubQuiz kan alleen op maandag tot en met donderdag
Informatie aanvragen

Vul uw eigen inhoud in.