Hollywood Café logo

Lekker eten en leuke activiteiten die samen komen voor een gezellige middag of avond!

Welcome
Let's

Party

Wil je een feestje vieren in het Hollywood Café? Het kan allemaal. Van een volledig verzorgd bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest tot een kinderfeestje, we regelen het allemaal voor je!

de gezelligste

bedrijfsfeesten

Ben je op zoek naar een bedrijfsfeest geheel op maat? Wij helpen je graag om een passend arrangement samen te stellen. Een combinatie tussen onze activiteiten, gezellig borrelen en een heerlijke hap bezorgen je samen met je collega’s een heerlijke middag of avond uit. In het Hollywood Café is veel mogelijk, informeer naar alle opties en wij helpen je graag bij het maken van een passend programma binnen het gestelde budget. De leukste en gezelligste feestjes beleef je bij ons!

de gekste

Vrijgezellenfeesten

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder een goede borrel. In het Hollywood Café krijg je met een borrelarrangement allemaal een drankje met hapjes erbij. Leuk te combineren met een proeverij.Proeverij is te reserveren vanaf 12 personen ) Ook een vrijgezellenfeest organiseren in het Hollywood Café? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. We denken graag mee en staan open voor leuke ideeën!

de leukste

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij het Hollywood Café in combinatie met onze leisure activiteiten zijn razend populair. Vraag naar de diverse mogelijkheden. Onze kinderfeestjes zijn alléén op woensdag tot 16.00 uur te boeken!

hollywood cafe borrelgarnituur
het lekkerste

Borrelarrangement

2 Drankjes per persoon 12 stuks luxe warme hapjes vanaf 2 personen

MEER INFORMATIE

In dit arrangement geniet je van lekkere drankjes en luxe warme hapjes, bestaand uit bitterballen, frikandellen, kipvingers en kaasloempia’s. Je weet van tevoren waar u aan toe bent. Heerlijk onbezorgd borrelen omringd door Hollywoodsterren!

In het borrelarrangement zijn 2 drankjes inbegrepen. Je hebt de keuze uit bier (Bud of Hertog Jan), huiswijn per glas, frisdranken (excl. Red Bull), koffie en thee.

hollywood cafe original hamburger
een heerlijk

Dinnerarrangement

Heerlijke proeverij bestaande uit voor- hoofd- en nagerechten vanaf 6 personen

MEER INFORMATIE

Ons Hollywood Café is zeer geschikt om met grotere gezelschappen te bezoeken.

Speciaal voor bedrijven en groepen vanaf 6 personen, hebben wij het dinerarrangement. Dit arrangement bestaat uit een heerlijke proeverij. Jullie maken kennis met een aantal van onze voor- hoofd- en nagerechten.

Drankjes zijn niet inbegrepen.

HollywoodCafe-logo-Rotterdam 300px
Onze

Openingstijden

Maandag
11.00 - 23.00
Dinsdag
11.00 - 23.00
Woensdag
11.00 - 23.00
Donderdag
11.00 - 00.00
Vrijdag
11.00 - 01.00
Zaterdag
11.00 - 01.00
Zondag
11.00 - 23.00
Social

Media

Hollywood Event Center facebook
Hollywood Event Center instagram
Contact

Gegevens

E. rotterdam@hollywoodcafe.nl

T. 010-2037281

Cor Kieboomplein 513
3077MK Rotterdam