Hollywood Café logo

Lekker eten en leuke activiteiten die samen komen voor een gezellige middag of avond!

Welcome
Let's

Party

Wil je een feestje vieren in het Hollywood Café? Het kan allemaal. Van een volledig verzorgd bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest tot een kinderfeestje, we regelen het allemaal voor je!

de gezelligste

bedrijfsfeesten

Ben je op zoek naar een bedrijfsfeest geheel op maat? Wij helpen je graag om een passend arrangement samen te stellen. Een combinatie tussen onze activiteiten, gezellig borrelen en een heerlijke hap bezorgen je samen met je collega’s een heerlijke middag of avond uit. In het Hollywood Café is veel mogelijk, informeer naar alle opties en wij helpen je graag bij het maken van een passend programma binnen het gestelde budget. De leukste en gezelligste feestjes beleef je bij ons!

de gekste

Vrijgezellenfeesten

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder een goede borrel. In het Hollywood Café krijg je met een borrelarrangement allemaal een drankje met hapjes erbij. Leuk te combineren met een proeverij.Proeverij is te reserveren vanaf 12 personen ) Ook een vrijgezellenfeest organiseren in het Hollywood Café? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. We denken graag mee en staan open voor leuke ideeën!

de leukste

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij het Hollywoodcafé in combinatie met Glowgolf zijn razend populair. Vraag naar de diverse mogelijkheden. Dit arrangement is alleen te boeken op de woensdagmiddag. Dan kunnen wij de juiste tijd en aandacht aan het feestje geven om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

HollywoodCafe-logo-Amsterdam 600px
Onze

Openingstijden

Maandag
12.00 - 00.30
Dinsdag
12.00 - 00.30
Woensdag
12.00 - 00.30
Donderdag
12.00 - 00.30
Vrijdag
12.00 - 00.30
Zaterdag
12.00 - 00.30
Zondag
12.00 - 00.30
Social

Media

Hollywood Event Center facebook
Hollywood Event Center instagram
Contact

Gegevens

E. amsterdam@hollywoodcafe.nl

Buikslotermeerplein 2005
1025 XL Amsterdam