Escape Mission Rotterdam

Onze Escape Rooms bevinden zich bij onze vestiging in Capelle a/d IJssel.

Escape Mission is dé ontsnappingssensatie

Laat je met familie, vrienden of collega's opsluiten in één van onze thematische escape rooms en probeer er, door goed samen te werken en de raadsels en puzzels op te lossen, binnen 60 minuten weer uit te komen.......Can you beat the room? 

Onze kamers hebben verschillende thema's en aparte spellijnen. 

ESCAPE ROOM: AREA 51 EEN VIRUS OP DE LOER

Het is alsof je in een spannende film bent beland in de Area 51 Room van Escape Room Rotterdam. Je bent in een onderzoekslaboratorium, maar alle wetenschappers zijn verdwenen. Er is hier iets niet in de haak, want opeens sluiten alle deuren en sluizen en niemand kan de escape room verlaten. Wat ligt hier op de loer? Dat wil je niet weten…. Je wilt zo snel mogelijk ontsnappen! Het besmettingsgevaar dreigt en ondertussen tikt de klok genadeloos door in deze spannende escape mission. In zestig minuten moet de escape code gevonden zijn, willen jullie het mysterieuze lab heelhuids verlaten. Ga dus snel op zoek naar de aanwijzingen, los de puzzels op en werk samen. En heel belangrijk: houd het hoofd koel!

ESCAPE ROOM: LONDON ROOM, ONTMASKER DE MOORDENAAR

Dappere detectives wagen zich in de London Room van Escape Mission Rotterdam, waar een moordonderzoek loopt. In het rioolsysteem van de stad Londen zijn zes mensen vermoord; een gruwelijke zaak. De stad leeft inmiddels in angst, want de moordenaar loopt nog vrij rond en kan elk moment opnieuw toeslaan. De detective belast met de zaak zit met de handen in het haar en vraagt om hulp! Jullie komen natuurlijk zo snel mogelijk naar de woning van de detective, maar worden door de onbekende moordenaar opgesloten in een kamer. Hier zijn jullie machteloos en moeten zo snel mogelijk zien te ontsnappen om de serial killer een halt toe te roepen. Maar, wie is die wrede moordenaar? Ook daar moeten jullie in deze escape room een antwoord op vinden. Een dubbele opdracht dus, die vraagt om een strakke samenwerking en een stel stalen zenuwen. Zestig minuten… en de tijd loopt!

Nieuwe Kids Escape Room

Nieuw is onze Escape Room voor kinderen in Rotterdam. Onze wereldreiziger moet over een uur het vliegtuig halen om naar Australië te gaan. Er is alleen een probleem, zijn paspoort ligt in de kluis en hij is de code vergeten. Kunnen jullie hem helpen?

kids escape rotterdam

Vul uw eigen inhoud in.